Wisconsin

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Wisconsin

Wisconsinban eladó ingatlan

Északon is Michigan állam határolja, dél felé Illinois államával, nyugatra Iowával és Minnesotával.

Wisconsin egy olyan állam, amely az Egyesült Államokban a középnyugati részen emelkedik, és két nagy tavakra néz: Michigan és a Superior. A hátországot erdők és gazdaságok jellemzik. Milwaukee, a legnagyobb város ismert a Milwaukee-i Múzeumról, a világ minden tájáról származó falvak felújításával, valamint a híres motorkerékpárokkal a Harley-Davidson Múzeummal.

A Wisconsin ingatlanpiacon és a nemzet többi államában ma már kevesebb ingatlan eladó. Ez azt jelenti, hogy a potenciális vásárlóknak kreatívnak kell lenniük, amikor a versenytársaiktól kiállnak.

Milwaukee városa várhatóan ugyanazt a nyomvonalat követi, mint amilyen volt a 2017-es év végén, és több vevőt vásárolt a térségben, mint az eladók a Wisconsin tulajdonságait.

A külvárosi ingatlanok Wisconsinban történő értékesítésének visszaesése jelentős hatást gyakorolt ​​az ingatlanpiacra, mivel Wisconsinban kevés ingatlan került értékesítésre.

A háztulajdonosok, akiknek gyors döntést kell hozniuk, hogy megvásárolják álmai ingatlanukat Wisconsinban, fontos, hogy a lehető legtöbb kutatást elvégezzék, hogy szűkítsék a választásaikat. Sok fantasztikus hely van a Wisconsin államban élni, és itt van néhány, hogy fontolja meg, hogy tervezi-e a területre költözni, hogy Wisconsinban eladásra keressen ingatlanokat.

Milwaukee és Madison nagyvárosi területei számos lehetőséget kínálnak a szórakozásra és a foglalkoztatásra. Ez a terület olyan híres látnivalóknak ad otthont, mint a Milwaukee Művészeti Múzeum és a Madison Kortárs Művészeti Múzeum. Van egy minőségi oktatási rendszer a Wisconsin Egyetem által vezetett területen. A Madison tulajdonságai Wisconsinban a legdrágábbak.

Madison egy teljesen ügyetlen város, ahol az alkalmazottak 89% -a dolgozik. Összességében Madison a szakemberek, értékesítők és irodák, valamint a szolgáltatók városa.

Madisonnak jó egyensúlya van a közepesen nagy város élete és az érdekes eltérések és a kultúra között, amelyek nagy diáktörténetből származnak.

Madison egy etnikailag nagyon változatos város. Madison leghangosabb nyelve az angol. Más fontos nyelvek itt a spanyol és a kínai.

West Milwaukee egy kis falu, Wisconsin államban. A West Milwaukee 4174 lakos és egy szomszédos lakossággal rendelkező Wisconsin 157-ös legnagyobb kerületében található.

A West Milwaukee általában szakemberek, szolgáltatók és értékesítők és irodák faluja.

Nyugat-Milwaukee is művészek faluja, több művészével, tervezőjével és a médiában dolgozó emberekkel rendelkezik, mint az amerikai közösségek 90% -a.

A Wisconsin ingatlanpiac januárban ígéretes volt.

Január általában minden ingatlanpiacon a leglassabb hónap. A tavaly januárban elért árbevétel azonban közel 7% -kal nőtt 2017-hez képest. A 2018 januárjában befejezett értékesítések száma meghaladta a tavalyi 3% -ot.

A lakásárak növekedése és a Wisconsinban eladásra kerülő ingatlanok iránti nagy kereslet általában javult gazdasággal és alacsonyabb jelzáloghitelekkel együtt tette lehetővé, hogy ez év januárjában az egyik legsikeresebb volt az évek során.

Nyugat-Wisconsinba beletartoznak a Buffalo, a La Crosse és a St. Croix városai, és a belföldi értékesítés növekedése 6,4% -ra, az eladási árak 8,3% -kal nőtt.

  •  
    Költözés Wisconsinba. Külföldön élő és Wisconsinban él

        Mostanra megtanultad megismerni egymást. A Realigro-nál egyetlen célunk van: lehetőséget adunk az olvasóinknak arra a nagy lépésre, amely radikális és pozitív módon megváltoztathatja életüket. Tudod, az ingatlanvásárlás soha nem egyszerű ügy. De ma megvan a megoldás az Ön számára! Egy e ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Található egy csendes Milwaukee környéken! Ez a szállás két hálószobával, egy fürdőszobával és egy 1,5 különálló garázzsal rendelkezik, melyben széles...
Cod. 3096

Eladás Mezőgazdasági terület, Wisconsin, Madison, Madison, Madison

5,197,127,615.92HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

5000 m²
980 hold (500 ± hektár.) Elsődleges mezőgazdasági földterületek
UNAVAILABLE
Cod. 2685

Eladás Egy hálószobás lakás, Wisconsin, Milwaukee, Milwaukee, Milwaukee

62,798,625.36HUF
Eladás
Egy hálószobás lakás

593 m²
Ingatlan adatok
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB